inlingua Online learning

 

E-learning amb inlingua

 

Millori les seves habilitats linguistiques al seu ritme, d’acord a les seves necessitats i des d’on vulgui.

Aprengui en qualsevol moment i en qualsevol lloc

Viatja amb freqüència i li resulta difícil aprendre un idioma ja que a vegades falta a classe¿ Ja no és un problema! Inlingua Online Learning està disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any des de qualsevol lloc del món. iOL admet el accés mòbil a partir d’una àmplia gamma de telèfons intel·ligents, Tablets i PC.

Fet a mesura que aprenen

Models d’aprenentatge individuals per a l’ensenyança a mesura dels idiomes. Com a conseqüència d’això, la iOL és una excel·lent eina per a ajudar a la labor d l’estudiant d’idiomes de manera individual i permet aconseguir un bon nivell de manera eficient.

Motivació extra

El sistema fàcil d’utilitzar conté una àmplia gamma d’exercicis variats. Un sistema de missatgeria independent permet una fàcil comunicació amb els docents i altres estudiants d’idiomes i ofereix una gran diversió per a l’usuari.

Sistema de seguiment eficaç

El sistema de seguiment integrat guarda la informació personal, les activitats realitzades i exercicis, permet consultar paraules al diccionari i els seus resultats. Els centres inlingua poden enviar informes periòdics que monitoregin els avanços i les activitats fetes per mostrar a les empreses o als alumnes individuals el seu progrés.

Tecnologia al dia

iOL permet una reacció més ràpida a les noves tendències. L’eina s’actualitza contínuament. Amb iOL, les empreses ofereixen als seus treballadors l’aprenentatge de la llengua amb eficàcia i amb la més avançada tecnologia.

Millors resultats

iOL és pràctic i divertit d’utilitzar. Com a conseqüència, els estudiants d’idiomes es sentiran motivats a aprendre un nou idioma i desitjaran millorar els seus coneixements de l’idioma molt més ràpidament.

Contingut general

iOL inclou una ampla gama d’exercicis variats i material de referència. Està dissenyat per a ajudar en l’adquisició de vocabulari, el desenvolupament de l’expressió i la comprensió oral, millorar la comprensió gramatical i l’ús del llenguatge funcional.

Itineraris d’aprenentatge predefinits

A més d’aquesta voluminosa recopilació de material online, inlingua ha desenvolupat continguts addicionals per a un aprenentatge d’idiomes eficient. Els itineraris d’aprenentatge són conjunts d0exercisis i activitats predefinits, que han sigut desenvolupats per lingüistes professionals d’inlingua. Aquesta itineraris contenen exercicis addicionals per totes les unitats dels principals nivells de les series Anglès Comercial i Anglès General dels materials inlingua, així com dels mòduls.

Exercicis fets a mesura

iOL permet als professors d’inlingua dissenyar fàcilment tot tipus d’itineraris d’aprenentatge i exercicis individualitzats, amb els que s’obre un horitzó infinit de possibilitats a l’hora d’oferir als clients cursos i exercicis fets a mesura, utilitzant, per exemple, vocabulari específic de l’àmbit empresarial de cada client.