Els nostres cursos

Aprendre de la manera que desitgi

Esculli cursos en grup, individuals i semi-privats. Inlingua també ofereix solucions a mesura i e-learning.

Aprendre una llengua formant part d’un grup és la manera més usual i generalitzada i fer-la en un ambient de confiança és indispensable. Després de fer una prova de nivell gratuïta, el nostre personal l’aconsellarà sobre quin programa i quin curs és el més adequat per a vostè, sempre tenint en compte les seves necessitats i expectatives.

Els nostres cursos es basen en els programes de formació d’acceptació internacional, provats amb èxit en més de 4o països de tot el món. El professionalisme dels nostres mestres, el nostre personal i el recolzament continu del equip d’inlingua Internacional són la millor garantia del seu èxit en l’assoliment del seus objectius.

A més d’una formació de qualitat i un enfocament individual a cada estudiant, se li proporcionarà:

 • Certificat inlingua que demostra el nivell assolit de l’idioma, el certificat és internacionalment acceptat en més de 40 països (el pot obtindre a l’haver superat la Prova de Rendiment).
 • Contractar accés limitat al inlingua Online Learning iOL per complementar els seus estudis.

Per obtenir més informació, truqui’ns, enviï’ns un correu electrònic o posis en contacte amb nosaltres personalment a la nostra escola

.

Grups Reduïts

Si vostè desitja iniciar-se en una nova llengua o és un estudiant de nivell avançat, un curs en grup li proporciona un ambient d’aprenentatge animat i variat. La clau de l’èxit del grup radica en la homogeneïtat de l’edat i els coneixements dels seus participants.

 • Els cursos es realitzen un o dos cops per setmana.
 • Els grups són de 5 a 12 alumnes, amb una mitjana de 7 alumnes per grup.
 • Si vostè ha estudiat la llengua de destí anteriorment, pot incorporar-se en un curs del seu nivell en qualsevol moment, no ha d’esperar que un nou curs del seu nivell comenci, sempre que superi el test proposat.

A l’estiu, cursos intensius tant per a nens i joves com per a adults.

Cursos específics i intensius de preparació per als exàmens de la Universitat de Cambridge, nivells: KET, PET, FIRST, ADVANCED.

One-to-one

És l’opció ideal si el que desitja és assolir un objectiu lingüístic concret al seu propi ritme i la seva agenda exigeix flexibilitat.

 • Vostè marca els objectius.
 • El curs es dissenya a la mesura de les seves necessitats, tant si desitja adquirir destreses bàsiques, com si vol reactivar el seu llenguatge o preparar situacions concretes com reunions, negociacions i presentacions.
 • El curs avança al seu ritme i els professors es concentren en complementar les seves necessitats.
 • Vostè estableix el calendari d’acord a la seva disponibilitat.
 • Vostè decideix a on tenen lloc les classes, a les seves instal·lacions o en un dels nostres centres.
 • Els preus depenen del nombre d’hores contractades.

Cursos per a empreses

inlingua Lleida até des de fa més de 50 anys les necessitats de formació de moltes empreses privades i associacions de diferents sectors de la zona, que ens confien la formació dels seus treballadors i directius.

Formació bonificada

inlingua Lleida t’ofereix la gestió gratuïta de la teva formació bonificada per a tu o per a la teva empresa.

Aprofita la formació bonificada, la seva formació pot ser gratuïta.

Cursos Semi-privats

Són cursos de dos a quatre estudiants que s’ofereixen com una alternativa, on vostè té la mateixa flexibilitat que el one-to-one juntament amb de un a tres companys que vostè decideix. Així com al one-to-one, el professor, el calendari i el programa s’estableixen de cara a les seves necessitats. El ritme de l’ensenyament depèn dels seu progrés. Vostè ajuda a definir els temes que ha de practicar.

Cursos per a nens i joves

Els cursos d’inlingua estan dissenyats per a cada edat, permetent que cada nen participi activament en el descobriment d’un nou i excitant idioma.Per a que els nens se sentin segurs i còmodes durant la classe, es proporciona un ambient relaxat amb programes animats que mantenen l’atenció dels alumnes i els ajuda a guanyar confiança en les seves habilitats lingüístiques recentment adquirides. Aquest mètode i material han sigut dissenyats per experts pedagogs a Berna (Suïssa). Els professors qualificats, els programes adaptats a cada etapa, així com la configuració de grups petits, ajudaran al seu fill a submergir-se en un idioma estranger.