Bubbles 1 & 2

 

de 6 a 7 anys

Bubbles 1 i Bubbles 2 són dos nivells d’un programa d’anglès per a infants no nadius a partir de 6 anys.

Aquest programa ha estat creat tenint en compte les seves característiques cognitives. Per això, disposa d’una gran varietat de temes que susciten la seva curiositat i interès.

Cada nivell té dos llibres: el Course Book i el Workbook. Aquests llibres contenen diferents tipus d’exercicis on es treballen les quatre destreses lingüístiques. Amb Bubbles els infants comencen l’aprenentatge fent lectoescriptura.

Al primer nivell resseguiran i llegiran les paraules clau i, a poc a poc, aniran adquirint l’habilitat de completar frases i textos i també de contestar preguntes.

Per treballar els continguts, es fan activitats com ara cançons, rimes, jocs, manualitats i experiments. L’objectiu és que els infants posin en pràctica tot allò que han après.

Tots els continguts són exposats únicament en anglès. D’aquesta manera, comencen a entendre i a fer servir l’idioma de forma espontània.

M’interessa aquest curs!

Emplena aquest formulari de pre-incripció i aviat et contactarem per formalitzar-la. La pre-inscripció no et compromet a res, tant sols digues que aquest curs t’interessa i rebràs més informació.

Bubbles 1 & 2

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

* Al enviar el formulari acceptes la política de privacitat.