Adults

Triï entre cursos de grups reduïts, cursos intensius, o one-to-one. Inlingua ofereix resposta a les seves prioritats i necessitats, presencials o virtuals, i e-learning.

inlingua cobreix totes les seves necessitats

Anglès, francès i alemany. Grups petits o privats, tots els horaris i classes presencials o virtuals.

inlingua Lleida gaudeix d’una gran reputació: mètode pedagògic propi, permanentment actualitzat des de la Central Internacional de Berna, professorat altament qualificat i diferents generacions d’alumnes que han passat pel nostre centre durant aquests 50 anys i que són el nostre millor aval.

Els alumnes s’incorporen directament al Programa General d’Adults procedents de programes anteriors de Junior i Teen, o bé directament després d’un test de nivell i una classe de prova gratuïta, que els situa al grup adequat.

Els nostres alumnes tenen classes gratuïtes per a l’elaboració dels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge. Més del 90% dels nostres alumnes passen els exàmens oficials de Cambridge!

inlingua Lleida és l’única organització privada que ha participat en el disseny del Marc Europeu Comú de referència per a les llengua (MCERL) que ha establert els nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2, per això, el nostre material és òptim per a la superació d’aquests nivells.

Aprofita també les classes de preparació gratuïtes per a exàmens oficials (Cambridge, Goethe Institut y Alliance Française).

LEVEL 1 - STEP 1 + 2

LEVEL 2 - STEP  1 + 2

LEVEL 3 - STEP  1 + 2

LEVEL 4 - STEP  1 + 2

LEVEL 5 - STEP 1 + 2

CAMBRIDGE

A2 - KEY

B1 - PRELIMINARY

B2 - FIRST

C1 - ADVANCED

C2 - PROFICIENCY

MCERL

A2

B1

B2

C1

C2

TOEIC


550

750

880


WordPress Pricing Table Plugin

Emplena aquest formulari

Aviat et contactarem i rebràs més informació.

Inscriu-te als cursos d’anglès, francès o alemany

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
escolleix l'idioma que t'interesa
Select an option

* A l'enviar el formulari acceptes la política de privacitat.